top of page

Sola Media
 

Monipuolista sisällöntuotantoa luovalla toteutuksella

Sola Media Markkinointi

Somemarkkinointi

Sisällöntuotanto

Maksullinen mainonta

Sola Median tavoitteena on auttaa yrityksiä menestymään tavoitteellisen ja tuloksellisen tekemisen kautta. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja tarjoamme räätälöidyt kokonaisuudet, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita aidosti.

Somemarkkinoinnin kumppani

Ulkoista yrityksesi sometekeminen ja keskity omaan ydinosaamiseesi. Räätälöidään teille sopiva palvelupaketti ja otetaan somesta kaikki irti yrityksesi menestymisen maksimoimiseksi.

"Kokemus oli aivan ihana ja olet myös persoonana aivan ihana!

Kuvaustilanne oli rento ja ammattimainen, mutta samaan aikaan tuntui, kuin olisi kuvailemassa pitkäaikaisen ystävän kanssa.

Kuvat ovat tyylikkäitä ja otit hienosti huomioon oman tyylini lokaatioiden suunnittelussa, poseeraukissa jne. Eli kaiken kaikkiaan ihana kokemus!"

– Oonamilla, Vaikuttaja

"Sofia on auttanut yritystäni mainonnassa tekemällä näyttäviä mainoksia, videoita sekä brändännyt yritysilmeemme houkuttelevaksi.

 

Iloinen ja energinen palvelu."

– Lauri Salmi, Ihonhoito Salmi

"Sofia oli tehnyt loistavaa taustatyötä ja miettinyt valmiiksi kuinka voisi auttaa juuri minua ja yritystäni parantamaan somenäkyvyyttäni. Somekoulutuksesta jäi myös kattava materiaali itselleni, johon voin aina tarpeen tullen palata. Sofian kanssa työskentely oli sujuvaa ja mutkatonta."

– Heidi Relander, Make Mama Proud Design

Tsekkaa viimeisimmät
kuulumiset Instagramista:

Jutellaanko?

0404154030
info@solamedia.fi

 

Sola Media logo

info@solamedia.fi     0404154030     Y-tunnus: 3193556-2

bottom of page