top of page

Sola Media

Valokuvaus


Tutustu palveluihin ja inspiroidu kuvagalleriastani – suunnitellaan sinulle toiveidesi mukaiset kuvaukset!

Sola Media–Sofia.png

Kuvauspalvelut

Potretit

Potrettikuvaus Sola Media

Häät

Hääkuvaus Sola Media

Perheet

Perhekuvaus 13_edited.jpg

Pariskunnat

Pariskuntakuvaus

Eläimet

Eläinkuvaus

Tapahtumat

Tapahtumakuvaus Sola Media

Tuotteet

Sola Media Tuotekuvaus Exuviance

Yrityskuvaukset

Yrityskuvaus
Etusivu

Miten kuvausprosessi starttaa?

Aloitetaan sopivan ajan varaamisella ja samalla käydään toiveesi läpi kuvien ja kuvauspaikan tiimoilta. Lähempänä kuvauksia annan sinulle vinkkejä ja vastauksia kysymyksiisi, jos sellaisia ilmenee. Kuvauksiin voit saapua ilman tietoa tai taitoa siitä, kuinka kameran edessä kuuluu olla. Minä ohjaan sinua ja annan ehdotuksia poseerausten suhteen.

Kuvauksen jälkeen saat koevedosgallerian, josta voit itse valita mieleisesi kuvat tai halutessasi voit antaa minun valita kuvat. Kuvien valinnan jälkeen editoin ne ja toimitan 2 viikon kuluessa sähköpostiisi linkin nettigalleriaan. 

Lahjakortti

Kaikkiin kuvauspalveluihin on mahdollista ostaa lahjakortti – valokuvauslahjakortti on ihana idea moniin tilanteisiin. Lahjan saaja ei tätä lahjaa tulee varmasti unohtamaan, sillä valokuvathan säilyvät läpi elämän.

Asiakaspalautteet

"Kokemus oli aivan ihana ja olet myös persoonana aivan ihana!

Kuvaustilanne oli rento ja ammattimainen, mutta samaan aikaan tuntui, kuin olisi kuvailemassa pitkäaikaisen ystävän kanssa.

Kuvat ovat tyylikkäitä ja otit hienosti huomioon oman tyylini lokaatioiden suunnittelussa, poseeraukissa jne. Eli kaiken kaikkiaan ihana kokemus!"

– Oonamilla

”Itse kuvaustilanne oli ihanan rento ja muutenkin tosi mukava! Tuntui, että sun kanssa synkkäsi heti. Oli ihanaa miten kannustit ja yleisesti susta tulee niin hyvät vibat! Ehdottomasti suosittelisin kuvaamista sun kanssa muillekin.”

– Julia

Muotokuvaus Sola Media

"Kuvaustilanne oli tosi mukava, loit rennon ja positiivisen tunnelman! Koin myös että ”tiedät mitä tehdä”, eli ohjasit tilannetta sopivan vahvasti mutta silti meitä kuunnellen.

Ja lopputulos on aivan mahtava. 6/5!!"

– Nico

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta tai täytä yhteydenottolomake.

Jos haluat varata kuvausajan, ilmoitathan viestikentässä onko kyse studiokuvauksesta vai haluatko kuvaukset miljöössä. Voit myös kertoa millaiset ajat sopivat sinulle parhaiten, niin palaan sinulle aika- ja paikkaehdotusten kanssa pian.

sofia@solamedia.fi                      040 415 4030

Kiitos yhteydenotosta!

info@solamedia.fi     0404154030     Y-tunnus: 3193556-2     ©Sola Media | Kaikki oikeudet pidätetään

bottom of page